Volební výsledky v Bohdanči

Z pohledu Spolku jedním slovem: SKVĚLÉ.

Velký dík všem lidem v Bohdanči.

Gratulujeme všem zvoleným zastupitelům !

Dali jsme vědět, že nám není lhostejné, co se okolo nás děje. Je to výborná zpráva pro Bohdaneč!

Stěžejní dva body programu spolku STOP by měly plně souznít s programy stran, které budou tvořit většinu v zastupitelstvu. I v dalších ohledech by názory spolku měly být velmi podobné názorům převážné většiny zastupitelů.

Co se týče pískovny Čertoříšský:

V zastupitelstvu usedne jediný zástupce stran, které podporovali projekt pískovny Čertoříšský – pan Jaroslav Jurenka z volebního uskupení Nestraníci. Celkem dvanáct zastupitelů bude zastupovat strany, které se ve svých programech jednoznačně vyjádřili proti záměru těžby. Paní Lenka Svobodová z ČSSD vždy v zastupitelstvu zastávala velice rozumné postoje. Pan Vladimír Šebek na facebookové stránce volebního uskupení Změna pro Lázně Bohdaneč, za které se do zastupitelstva dostal, tvrdí, že on osobně je proti těžbě.

Co se týče omezení nákladní dopravy:

Všechny strany deklarují tento zájem ve svých volebních programech. Personální obsazení zastupitelstva dává velikou naději na to, že problém dopravy konečně dostane v jednání městského úřadu prioritu a začne být efektivně řešen.

Co se týče ostatních záměrů spolku:

Vzhledem ke složení zastupitelstva jsme velmi optimističtí i v dalších otázkách rozvoje města. Zvolení zastupitelé budou doufejme zárukou, že naše město si uchová a dále rozvine svou tradiční podobu velmi příjemného, klidného a bezpečného lázeňského městečka.

Ještě jednou dík vám všem!